.:: { Photo } Brisbane Spring ::.

Spring in Brisbane means Jacaranda season. Purple haze of blooming Jacaranda dresses up the city and walking under these line of trees feel so great, almost surreal. I was treated to this amazing view on an afternoon walk – how good it would be to live in one of the apartment buildings lining up this street!

Jacaranda

Advertisements

2 thoughts on “.:: { Photo } Brisbane Spring ::.

  1. fan, ini gw ngga ngeh klo ungu loh tadinya…
    kirain foto sunset trus abis gw baca2 baru ngeh hahaha trus gw nanya si K beneran ungu ngga atau mata gw yg error.
    bagussss uiiii… ayo foto lebih banyak donk, cakep banget soalnya. sayang di jpn ga ada kayanya.

    • Kurang keliatan ungu yah nge di foto, ntar coba foto2 lagi deh hehe. Daerah yang biasa gue lewatin ga terlalu banyak sih jacarandanya, baru disini aja yang berderet 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s